2017. január 19., csütörtök

Csinálj magadnak hátteret!

A címet olvasva a régi klub extra tagok jogosan szisszenhetnek fel, hogy hááát, ez nem hangzik valami izgin, volt már ilyen.
Jogos, mert valóban volt hasonló, de  i l y e n  még nem.

Igaz, hogy készítettünk már DIY háttereket a tavalyi Boudoir klubon, de amit jövő pénteken csinálunk majd, az egy egészen más technika.
Lényegében mixed media: kicsit maszatolós, kicsit festős, kicsit patchworkhoz hasonló, nagyon izgalmas megoldás! Elhasználunk majd pár maradék papírt, jól összekenjük magunkat, és a klub végére remélhetőleg elkészül majd egy a/4-es scrapbook oldal.


Nem árulok el több titkot, minden kiderül majd jövő péntek délután, ha velünk tartotok 17 és 20 óra között a Nyugati téri Oktatóközpontban.

Amit hozz magaddal:
* fehér alapkarton (többet javaslok, hátha több hátteret is készítenél)
* gesso (ha nincs még ilyened, emiatt ne vegyél, lesz nálunk)
* valamilyen erős, kenhető ragasztó: 3D gloss gel, modge podge, gel medium, stb. (ha ilyened sincs, ezt se vegyél, lesz nálunk :) )
* lapos ecset, nagyobb fejű
* ha nem szeretsz az ujjaddal maszatolni, akkor szivacsecset is
* maradék papírok, ami között jó, ha van: kis virágos, színben és mintában hozzá passzoló nagy virágos, kotta vagy írás mintás, pöttyös, vagy valamilyen apró mintás, semleges színű (fehér, ekrü, halvány rószaszín, szürke, stb)
* maradék darabka csipkék, virágos szalagok, tüll
*rétegzéshez pauszpapír, torta csipke, semleges színű papír darabok, esetleg régi könyvlap
* kisebb fotó 10*10 vagy  7,5*10 cm-es, lehetőleg fekete-fehér vagy nagyon neutrális színekkel rendelkező, témájában inkább portré jellegű, nem túl mozgalmas kép lenne jó
*kétoldalas ragasztó, 3D ragasztó, néhány díszítőelem, ami passzol a képed témájához, esetleg virág, címfelirat
*olló, szike, kötény, újságpapír vagy háztartási csomagoló az asztalok védelmére
* vizestálka 
* selyempapír

Helyszín: Nyugati téri Oktatóterem, 1055 Budapest, Nyugati tér 9.
Időpont: 2017. 01. 27 péntek 17-20 hrs
Klubdíj: 2500 ft

Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. Lemondani 25-én szerdán estig lehet kötelezettségek nélkül, utána már csak a klub díj megfizetése mellett van rá mód. Megértéseteket köszönjük! Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése