Szabályzat


CSATLAKOZÁS/ ÚJ TAGOK FELVÉTELE: ha most szeretnél csatlakozni hozzánk két lehetőség közül választhatsz:
- kérd meg egy már tag ismerősödet/oktatódat, hogy írjon nekünk privát üzenetben, és kérje felvételed a facebook csoportba.
- ha nincs olyan ismerősöd aki ezt a hobbit gyakorolná, de te szívesen kipróbálnád, írj nekünk egy rövid bemutatkozást a budapestscrapklub@gmail.com emailcímre, és gyere el egy vasárnapi alkalomra, hogy megismerhess minket és mi is téged.

A sima KLUB SZABÁLYAI nagyon egyszerűek: gyere és érezd jól magad! Ha a posztban található jelentkezési lapot kitöltöd, azt köszönjük, de ha elfelejtetted, vagy csak az utolsó pillanatban derül ki, hogy mégis ráérsz akkor csak gyere és élvezd a társaságot!
Az EXTRA SZABÁLYAINÁL szigorúbbaknak kell lennünk mert a kis létszám nagyobb költségeket indukál. Mindenkinél közbejöhet váratlan esemény, betegség, ami sajnálatos, de az extránál nem tudjuk figyelembe venni csak az időben érkező lemondásokat (az aktuális idöpont előtti szerda), ahogy az időben leadott jelentkezést is. A jelentkezés és a lemondás is a blogposztban kitett űrlapon történik.


Célunk, hogy ez egy igazi közösség legyen. A fenti szabályokkal a közösség kialakult értékrendjét  és biztonságát szeretnénk megóvni. 

Köszönettel,

Tamara, Juli

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése