2016. február 17., szerda

Klub extra február - Boudoir album


Február 26-án 17 órától, készíts velünk vászontasak albumot!
Arany, tüll, csipke, bohó rétegekben. Pasztell színek az igazi nőknek, egy csipet feketével a vagányság kedvéért. Akvarell pillangók, toll chipboardok és burjánzó levéldíszek…
Neked milyen lenne a scrap boudoirod?

A kép részleteiben eltér a csomagtól.
Technikák:
saját készítésű díszítő elemek, rétegzés papírral, textillel, festékkel domborítóporral.
Elemek keverése.

Ajánlott fotók 10 x 15, 9 x 13 és ezeknél kisebb  méretekben, nőies témában (kislányodról, nagymamáról, rólad, etc.) kérünk, hogy két idézettel is készülj.
A csomag megvásárlása természetesen most sem kötelező, de ajánlott a szerteágazó anyagszükséglet miatt, és mert az egyes technikákhoz állítottuk össze.
A csomag tartalma:
– 1 db stencil
– 1 db vászontasak
– 1 db pausz
– színes Pl kártyák
– 1 db toll chipboard
– 1 db fehér virág
– 1 db mintás tasak
– 50 cm arany flitter szalag
– pillangó, ágacska, címke kivágatok (akvarell)
– 1 db könyvlap
– 1 db albumkarika
Ne hagyd otthon az ecseteid, vizes tálad és vízfestéked! Alapkartonra is szükség lesz. Ha tudsz hozz magaddal vastag csipkét, szalagokat és tüllt. Domborító port, csillámport, hőlégfúvót.
Mi is készülünk! Vannak olyan kiegészítők melyeket a jelentkezők helyben használhatnak (flitter, csipke, selyempapír, festékek, etc...)
A workshop ára 6900 Ft. volt, így, hogy kivettünk néhány dolgot a csomagból 3000 Ft. tudjuk biztosítani, a terembérlet továbbra is 2500 Ft., így a klub extra ára 5500 Ft.
Helyszín: Budapest, Teréz krt. 38, 4.em.
Jelentkezni, a Scrapklub Budapest csoportban kitett jelentkezési lapon lehet szerdáig  (2016, február 23, 23.00 óráig). Kérjük, csak azok jelentkezzenek akik biztos részt tudnak venni a klub extrán!


Partnereink:
NőiCsizma Design, Papergirl,  Scrapbolt.
Szeretettel várunk!
Tamara, Juli

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése