2016. január 12., kedd

Klub extra

Decemberben indítottunk egy kis közvélemény  kutatást, amiből kiderült, hogy jó néhányatoknak lenne igénye egy kicsit csendesebb, limitáltabb létszámmal működő klub élményre (is).

Julival törtük a fejünk, hogyan tudnánk ezt megvalósítani, és úgy döntöttünk, hogy nem tartunk több workshopot, hanem helyette létrehozzuk a Klub extrát. Ez egy olyan alkalom lenne, ami minden hónap utolsó péntekén, késő délután-este kerülne megrendezésre, maximálizált létszámmal (20 fő), és egy projekttel. Hangsúlyozzuk, hogy ezen alkalmakkor nem tanfolyamot tartunk, arra gondoltunk itt lesz alkalom egy-egy téma alaposabb átbeszélésére.  A projektekhez opcionálisan megvásárolható alkotócsomagot állítunk össze, amiben szinte mindent megtaláltok a projekt megvalósításához. Ha viszont saját dolgaitokból szeretnétek alkotni, akkor azt is lehet.

Az eseménynek kicsit magasabb lesz a részvételi díja, mint a scrapklubnak, a kisebb létszám miatt ugyanis magasabb a terembérlés díja. (kb. 2000-2500 ft)

A helyszín ugyanúgy a Volán SE Székháza, de az ablakos, emeleti terem ad majd otthont a Klub extrának.

Az első három alkalom időpontja:
január 29.,
február 26-a,
március 25-e.

Januárban 12"-es gyűrűs albumot (természetesen más méretben is elkészíthetitek, az elv ugyanaz) fogunk készíteni, februárban pedig a tavaly elmaradt Mint&Caramel Boudoir workshopot dolgoztuk át nektek egy kicsit, téma a DIY díszítőelemek rétegzése lesz.

Na, mit szóltok? Ki tart velünk? :)

Tamara, Juli

25 megjegyzés:

  1. Örömmel részt veszek.
    Köszönöm Uzsoky Katinka

    VálaszTörlés
  2. Talán ebbe èn is be tudok kapcsolódni..az időpont jó,a létszám elfogadható...bocsánat,valamiért nem tudom kezelni ezt a rendszert,az álomkóc név grasso-kormos marcsit takar. :-)

    VálaszTörlés
  3. Talán ebbe èn is be tudok kapcsolódni..az időpont jó,a létszám elfogadható...bocsánat,valamiért nem tudom kezelni ezt a rendszert,az álomkóc név grasso-kormos marcsit takar. :-)

    VálaszTörlés
  4. Nekeme is tetszik! Én is szívesen résztvennék!

    VálaszTörlés
  5. Én is -én is :-)))))))))) Tök jó ötlet csajok.

    VálaszTörlés
  6. én is szívesen csatlakozom. mivel klubba úgysem jutok el, a januárira máris jelentkeznék:-)

    VálaszTörlés
  7. ja a csutiblogja Szabó Beát takarja...

    VálaszTörlés
  8. Engem is nagyon érdekel, de csak februártól tudok menni :)

    VálaszTörlés
  9. Szuper! Nagyon szeretnék részt venni rajtuk :-)

    VálaszTörlés
  10. Szuper kezdeményezés! Ha a gyerek felügyeletet meg tudom oldani, megyek 😉

    VálaszTörlés
  11. ÉnÉnÉn!! egyetlen kérés, hogy nem lehet a lenti nagy termet foglalni esetleg? kevésbé lenne frusztráló, ha mindenki kicsit nagyobb felületen tudna garázdálkodni... :) én mindenképp szeretnék menni a többire is!! <3

    VálaszTörlés
  12. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  13. Valamiért dupláz a blogspot... a Drk Herencsényi Dóra álneve ;)

    VálaszTörlés