2015. június 11., csütörtök

Csiki – csuki album


Mint azt bizonyára sokan tudjátok már, minden hónap második vasárnapján scrapbook klubot tartunk Tamcsival Budapesten. Ezekre az összejövetelekre voltaképpen bárki jöhet, aki érdeklődik egy kicsit is a kreatív albumkészítés iránt. :) Minden hónapban van egy téma is, hogy ne csak üljünk és nézzük egymást. Aki még esetleg nem tudja miről van szó, az oldalsávban talál néhány infót. :)

Bár már nagyon meleg van és rengeteg minden hívogat a szabadba, de mi kitartunk :-D, és mindenkit szeretettel invitálunk a nyári szünet és a scrapbook tábor előtt egy utolsó közös scrapbookozásra!

Minialbumot fogunk készíteni, ami minden irányba csukogatható vagy nyitogatható.


Hozzávalók:
- scoring board: arra kérek Mindenkit, akinek csak van, hozzon! Akinek nincs, az se csüggedjen, valahogy megoldjuk! :)

- 2db 12x12 inches karton. Én legalább 1 db egyszínűt javasolnék. Maga az album kijön egy 12x12-es papírból, a másik papír a töltelék tagekhez és kártyákhoz kell, az lehet mintás is. (Ugye milyen engedékeny vagyok? :-D)
- olló
- ragasztó (kétoldalas / barkács)
- díszítőelemek ízlés szerint
- szegecselő vagy lyukasztó.

Képek:
11 cm x 8,5 cm képből (inkább fekvő) én 5-öt tettem bele és 9,5 x  7 cms-ből (inkább álló) szintén 5 db fér.
Ezeket a méreteket úgy értsétek, hogy a képek így kb 0,5 / 1 cm-vel kisebbek az album adott oldalánál ahova beragasztjuk. Az album összecsukva kb. 12 cm x 10 cm, 5 x 4 inch.
A mostani klubnak lesz egy másik aspektusa is. Sokszor sokan kérdeztek a mistekről, ezért Tamarával arra gondoltunk,  alapszinten átbeszéljük mire lehet, érdemes használni a spriccniket, ehhez ha minden igaz, a Pentart biztosít nekünk misteket :)
Jövő vasárnap találkozunk! :)
Juli

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése