2015. március 20., péntek

Márciusi klub - Jó móka a waterfall

A márciusi klub is nagyon jó hangulatban telt, ebben a hónapban vízesés albumot (azaz waterfall albumot) készítettünk. A témát Juli találta ki, én csak a kivitelező voltam. :)
Hosszas youtube-os kutatómunka és méricskélés után összeraktam a minialbum alapját, és ezzel a munka oroszlánrészén túl is voltam, a többi már gyerekjáték volt. Egy fürdés képei kerültek a minialbumba, díszítésnek pedig csak néhány címkét és flittert használtam.

Hogy biztosan senki ne unatkozzon a klubon, Juli készült még egy másik témával is, ez a gessoba bélyegzés volt. A technika nagyon egyszerű, de mutatós : lekenjük gessoval a felületet, picit várunk, és mikor még nem száradt meg teljesen, akkor a gessoba szilikon bélyegző segítségével lenyomatot készítünk. Arra kell figyelni, hogy a bélyegzőt azonnal mossuk el, ha rászáradt a gesso, már biztosan nem tudjuk megtisztítani.


A vízesés technika annyira mutatós, hogy az egész családomat sikerült vele lenyűgöznöm, még a scrapbook iránt kissé szkeptikus férjem is áhítattal figyelte a művem :DA klub után az egyik résztvevő scrapper társ, Anna készített egy tutorialt a blogjára, ITT elolvashatjátok.
Tamara

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése