2016. június 2., csütörtök

Csinálj magadnak díszítőelemeket!- júniusi scrapklub

Nekünk igazán fontos, hogy jól érezzétek magatokat a klubokon, ezért kérdeztük meg nemrég facebookos csoportunkban, hogy mit látnátok szívesen a klubon.

Többen javasoltátok a saját készítésű díszítőelemeket, így mi alapos kutatómunka és ötletelés után úgy döntöttünk a nyári szünet előtti utolsó klubra összegyűjtünk nektek számos ötletet, amivel maradék papírfecnikből, kallódó kaparós matricákból és die cut készletekből klassz díszítőelemet tudtok kreálni magatoknak.
A klub első felében tehát a saját készítésű díszítőelemekkel foglalkozunk majd, a második felében pedig alkotni fogunk, méghozzá az elkészített díszeket felhasználva egy scrapbook oldalt fogunk készíteni. Természetesen ebben is lesz egy kis csavar, de az maradjon meglepetés! ;)

A klubon lehetőségetek lesz Sizzix gépet, vágókéseket és dombormappákat használni.

Amit mindenképpen hozzatok magatokkal:
- maradék papírok, alapkarton is!
- mintalyukasztók (javaslom: körlyukasztó, kekszforma, kisebb ágacska, pillangó, szív, stb)
- maradék die cut, washi tape, gyöngy, miltonkapocs, kaparós matrica, egyszóval minden "jó lesz ez még valamire" cucc
- parafa lap
- StazOn (fekete mindenképp, de ha van más szín, az is jó!)
- bélyegzők (főleg kisebb szavak, vagy nagyobb minták pl virág, fényképezőgép, pillangó, stb)
- flitter
- pauszpapír, átlátszó albumelőlap fólia
- kisebb darabka textil(ek), filc anyag,
- színes media ink vagy más alkoholos tinta
- hímzőfonal, cérna, tű
- tűzőgép, gémkapocs
- a scrapbook oldal elkészítéséhez minden, amit szükségesnek találsz: alapkarton, fotó, ragasztó, olló, papírok a rétegzéshez, stb

Tudom, hogy ez rengeteg minden, de természetesen nem kell mindent elhozni...A padtárs holmijából is lehet gazdálkodni :D
Ha szeretnél a klubon részt venni  június 12-én 9-12-ig a szokásos helyen (Volán SE Székház nagyterem), akkor töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot.

(KÉRÜNK TÉGED, HOGY CSAK AKKOR JELENTKEZZ, HA A KLUBON VALÓBAN SZERETNÉL RÉSZT VENNI! Lemondani június 8-a szerdáig lehet következmények nélkül, utána csak a klubdíj (1200 ft) megfizetése mellett. Megértésedet köszönjük!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése