2015. szeptember 2., szerda

Szeptemberi scrapklub-- junk journal

Hát, elmúlt ez a nyár is :(
Egyik szemem sír, a másik nevet. Klassz új kihívások, kalandok jönnek az életünkben most (Lackóm elsős lett), de azért a nyárra is jó visszaemlékezni! Mennyi szép emlék!
A balatoni naplementék, a Veszprémi Állatkertben a fókashow, az isteni dinnyék, amiknek a leve csak úgy csorgott a gyerekek hasán, ahogy ették...az Egerben töltött 3 szép nap kettesben a férjemmel, az épülő homokvárak a Balcsi parton....Soroljam még? :)
Biztosan Nektek is vannak ilyen klassz emlékeitek! :) A szeptemberi scrapbook klubot úgy találtuk ki Julival, hogy egy vidám album segítségével elbúcsúztathassuk a nyarat. Ha akarjátok a legszebb nyári emlékeiteket teszitek bele, ha gondoljátok egy komplett utazás emlékét...lehet top10 listát készíteni, vagy a legfinomabb jégkása, a legszebb naplemente, a legkirályabb csobbanás emlékei is alkothatnak egy albumot. Ezt rátok bízzuk, ahogy eddig mindig. :)
Én a Top10 nyári emlékeimet rendeztem albumba. :) Az album elkészítését tekintve nagyon egyszerű, egyetlen pici csavar van benne, és az az átlátszó borítója. A technikákat sem visszük túlzásba, ezúttal transzferálni fogunk a Pentart transzfer oldatát használva, illetve bevetjük a Sizzixet egy kis domborításra.


Tamara

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése